Edugroepen als gratis vervanger voor Surfgroepen

Surfnet trekt per 31-12 de stekker uit het gratis online samenwerkingsplatform Surfgroepen,reden: Surf wil zich nog meer richten op de ontwikkeling van innovatieve zaken en daar past het simpelweg hosten van een webomgeving niet bij. Maar er is een prachtig gratis opvolger. Winvision en AT2 (de oorspronkelijke mede-ontwikkelaar van Surfgroepen) hebben Microsoft-toestemming om deze omgeving voort te zetten, gratis voor het Hoger Onderwijs. Ga naar http:\www.edugroepen.nl, registreer je, en je hebt de mogelijkheid om gratis max. 20 teamsites te maken, waarin je met collega’s van andere instellingen online kunt samenwerken aan projecten.
P.S. Als je je spullen bij Surfgroepen wilt redden: ga naar ww.surfgroepen.nl en lees hoe je jouw bestaande sites daar kunt exporteren.

One thought on “Edugroepen als gratis vervanger voor Surfgroepen

  1. Pingback: Edugroepen.nl biedt gratis migratie en hosting aan van jouw huidige surfgroepen-teamsite(-s) | ICT&O Blog Karel Roos ICLON

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.