Het puberende brein-Eveline Crone als gratis e-Book: downloaden!

In 2008 schreef Eveline Crone het succesboek "het puberende brein": een must have voor een ieder die meer wil weten wat er achter het gedrag van pubers schuil gaat. Of je nou voor de klas staat, of je nou zelf pubers in huis hebt of dat je met pubergedrag in de tram te maken hebt…

Het is zeer toegankelijk geschreven en….gratis als e-book te downloaden.

Eveline Crone is universitair hoofddocent bij ons aan de Universiteit Leiden en is werkzaam binnen het Leiden Institute for Brain Cognition (libc). Ze zette daar in 2005 het Brain Development Laboratorium op. Haar onderzoek is beloond met een nwo-vidi-subsidie en ze is benoemd tot de Jonge Akademie van de knaw.

Het e-book is in ePub-format: dus bedoeld voor e-readerapparaten, ipads en andere tablets. Heb je (nog) niet zo’n tablet of e-reader?: niet getreurd: download het boek naar je PC/laptop via de 1e link hieronder en download ook een programma van Adobe waarmee je dergelijke bestanden ook op de PC kunt lezen via de 2e link. OK, minder mooie strakke letters dan op genoemde tablets, maar goed te lezen. Beiden gratis.

2 thoughts on “Het puberende brein-Eveline Crone als gratis e-Book: downloaden!

  1. Helaas,
    het boek is kennelijk niet meer gratis beschikbaar en alleen nog tegen betaling verkrijgbaar via o.a. bol.com

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.