Google Apps en Google Site: het vervolg!!!

google.JPG

Op 9 maart had ik het al over Google Apps en Google Sites. Ik zou er iets mee in elkaar gaan zetten. Belofte maakt schuld. Dus heb ik inmiddels e.e.a. opgezet. Ik heb een ICLON domein bij Google aangevraagd, ik heb een paar webpagina’s gemaakt en ik heb voor mijn persoontje een site gemaakt. Tevens heb ik de aanzet gemaakt voor een wiki waarin alles te vinden is over Google Apps en waar jij jouw ervaringen en kennis kunt delen met je collega’s. Als je het allemaal te eng vind is er ook een "speeltuin" waar je een beetje mag rommelen.


Is Google  Apps ( en Google Sites in het bijzonder) een alternatief voor Surfgroepen? Voor Blackboard? Voor Windows Live? Voor …?

Ik zou je willen uitnodigen om

Ik begin zelf in ieder geval erg enthousiast te raken over de mogelijkheden in het onderwijs. Nou ben ik zo benieuwd of jij ook enthousiast bent en mogelijkheden ziet. Uit dat dan via een comment op dit artikeltje!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.