Online formulieren maken in Google Docs: kind kan de was

Op Slideshare vond ik deze presentatie: vertelt hoe je middels Google docs in 10 stapjes een prachtig webformulier hebt, inclusief  URL. Je mailt de URL naar je doelgroep, ze vullen het formulier online in en de resultaten komen terug in Google Docs in een spreadsheet. Je kunt zo’n webformulier ook heel eenvoudig embedden in jouw website, blog, facebook, …

OK, de presentatie is inmiddels een  klein beetje gedateerd: men gaat er namelijk aan voorbij dat je tegenwoordig ook nog uit een rijke verzameling van Templates kan kiezen.  Maar dat vind je van zelf wel als je er mee aan de gang gaat.

One thought on “Online formulieren maken in Google Docs: kind kan de was

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.