Welke wiki: moeilijk kiezen?

"Weblogs en wiki’s zijn in korte tijd razend populair geworden op internet. Er zijn er miljoenen – en minstens zoveel mensen die er regelmatig een bijdrage aan leveren of er nuttige informatie op vinden. Waar de ene filosoof fulmineert over het eindeloze geneuzel op internet en de degradatie van vakkennis geeft de andere kenner hoog op van de open communicatie en de democratiserende werking."

Bij Avans Hogeschool heeft men een onderzoekje gedaan naar bruikbaarheid van een zestal wikisystemen. Dit heeft geresulteerd in een zeer handzaam vergelijkend "warenonderzoek". Volg bovenstaande link en maak je keuze.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.