Hoe werkt die Flip

Op 28-10 had ik het al over Flip. Nou, hij is nu binnen en ik heb mijn eerste filmpjes ermee gemaakt. Mijn eerste indruk: geweldig. Mocht je hem willen kopen, neem er dan wel als extra een statiefje bij.

Als je op bovenstaande link klikt laat ik in 5 minuten zien hoe dat handige video-cameraatje/kameraadje werkt.

4 thoughts on “Hoe werkt die Flip

  1. Ik zie vooral het voordeel in het bedieningsgemak. Is dat gemak ook in de zelfde mate aanwezig op mobieltjes? Kun je daar ook filmpjes van een 1 uur opnemen? Ook zo’n hoge resolutie en hoge geluidskwaliteit? Kun je die ook zo eenvoudig via USB aan PC koppelen? Kun je die ook rechtstreeks aan TV koppelen? Op onze lerarenopleiding zou Flip prima in het uitleensysteem naar deelnemers opgenomen kunnen worden. Zij maken filmpjes van lessituaties waarbij “de techniek”zo min mogelijk in de weg moet lopen. En om voor die toepassing nou een mobieltje uit te lenen;-)…
    OK, ik moet wel bekennen dat de 2 pen-batterijen goed zijn voor slechts ruim 1 uur opnemen/afspelen:-(

  2. Niet om zuur over te komen, maar het oogt ouderwets. Waarom zou je zoiets kopen? Een beetje mobiele telefoon heeft dit ook. En iedereen heeft een mobiele telefoon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.