Screencast: Een blog als logboek lerarenopleiding

In deze screencast laat ik zien hoe je een blog kunt aanmaken en beheren binnen Surfgroepen. Onder het filmpje (dus even naar beneden scrollen) kun je binnen de sectie "Notes" naar specifieke punten in het filmpje springen en hoef je dus niet de hele film te bekijken als je bijvoorbeeld alleen maar even wilt weten hoe je de rechten instelt.

3 thoughts on “Screencast: Een blog als logboek lerarenopleiding

 1. Beste Jan,
  Inmiddels betreffende filmpjes voorzien van een soort inhoudsopgave: onder het filmpje kun je bij “Notes” naar bepaalde door mij gemarkeerde momenten in het filmpje “springen”. Ben dus tot het inzicht gekomen dat dat toch wel belangrijk is: dus bedankt voor je feedback

 2. Beste Jan,
  hoewel de middelen beperkt zijn kun je wel degelijk vooruit spoelen of terug spoelen.
  Zodra je ergens binnen het beeld klikt pauseert de film (en stopt dus het geluid). Als je naar beneden scrollt zie je een soort transparante balk waarin je weer op play kunt klikken. Helemaal rechts op die transparante balk kun je met pijltje links/rechts 1 seconde terug of vooruit klikken. Door het kleine blauwe vertikale streepje te slepen kun je sneller door de film naar bepaalde momenten gaan

 3. Karel,ís het normaal dat als jij wat aanklikt in je screencast dat het geluid wegvalt.
  Je kan niet even naar een bepaald deel van de screencast terug gaan of vooruit scrollen of heb ik iets niet goed gezien.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.