Outlook Archive file

Diverse ICLON medewerkers hebben binnen Oulook een automatische archieffunctie aan staan. Deze funtie zorgt ervoor dat bijvoorbeeld automatisch ieder week de mailtjes die bijvoorbeeld ouder zijn dan 6 maanden gearchiveerd worden: verplaatst van de mailbox naar een archief.PST bestand. Zolang dat bestand op P: staat is er in het kader van de migratie naar VUW geen vuiltje aan de lucht. Als dat archiefbestand echter op de lokale C:-schijf staat moet er vòòr de verhuizing actie ondernomen worden. Die file moet van C: naar P: gekopieerd worden en er moeten paden binnen Outlook aangepast worden. Als dat niet gebeurt zul je na de verhuizing definitief je mailarchief kwijt zijn. Deze screencast legt e.e.a. hierover uit. Klik op de link ONDER onderstaande afbeelding voor een grote duidelijke weergave van het filmpje.

One thought on “Outlook Archive file

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.