Visible Body

visible body.JPGWow!
"Launch the Visible Body to start exploring the interactive, 3D model of the human body"
Hier hoef je geen docent biologie of anatomie voor te zijn om hier toepassing in te vinden.
Een anatomische reis door het menselijk lichaam. Dat mag je niet missen. Kijk even naar dit filmpje (tutorial) en registreer je daarna op http://www.visiblebody.com/start Je moet even wat downloaden maar dan heb je ook wat.

One thought on “Visible Body

  1. Dit is inderdaad geweldig. Let op: het werkt alleen in Internet Explorer. Je kunt letterlijk door het lichaam reizen, want je kunt het naar alle kanten kantelen en in en uit zoomen. Doordat de verschillende systemen (skelet, zenuwstelsel, spieren etc.) onafhankelijk van elkaar doorzichtig, onzichtbaar en zichtbaar kunnen worden gemaakt, kun je goed de samenhang tussen bepaalde functies zien, bijvoorbeeld welke spieren welke botten ‘besturen’.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.