Koopwijzer Digitale schoolborden (Kennisnet)

Wat is het beste digitale schoolbord? Waar moet u op letten tijdens de aanschaf? In deze KOOPwijzer rondom digitale schoolborden leest u er meer over. Maar nog belangrijker is het feit dat de verschillende digitale schoolborden nu ook uitgebreid en onafhankelijk getest en vergeleken zijn door twee ervaren testers die werkzaam zijn als ict-docent in het middelbaar beroepsonderwijs en door een groep enthousiaste docenten en ict-coördinatoren die met de verschillende digitale borden in de praktijk aan de slag zijn gegaan. Tot slot heeft een groot aantal leden van het testpanel van Stichting Kennisnet Ict op school zich nog gebogen over de digitale schoolborden.

Overgenomen van Kennisnet

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.