De netwerksamenleving

Toevallig kwam ik zojuist de opname tegen van een presentatie van trendwatcher Rob Creemers. Deze presentatie woonde ik bij op 15 november 2006  tijdens de Surf Onderwijsdagen in het Beatrix Theater bij de Jaarbeurs in Utrecht.

Rob presenteert zijn technologie-opvattingen op een originele en eigentijdse (sterk multimediale) wijze en gaat hij in op de gevolgen voor de huidige maatschappij, waarin niemand gespaard blijft van deze bijzonder snelle ontwikkelingen.

Ga er maar even lekker voor zitten…echt een aanrader

>

Of klik voor grotere weergave op http://videotheek.surfnet.nl/play_proxy/mmc/29304/creemers.wmv

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.