Cursus web 2.0

web-20-cursus.jpg

Web 2.0 is de wereld waarin docenten en vooral studenten de gebruikers en producenten zijn. Sommige geproduceerde materialen zijn heel geschikt als leermateriaal. In deze cursus leer je een aantal Web 2.0 toepassingen hanteren: een mooi overzicht van veelgebruikte Web 2.0 tools die je in het onderwijs prima kan inzetten. De cursus geeft in 23 stappen een praktisch overzicht van allerlei veelgebruikte Web 2.0 tools zoals bijvoorbeeld Blogger, Flickr, Del.icio.us, RSS en podcasts. Via podcast wordt e.e.a. eerst even uitgelegd en daarna staan er handige links en uitleg op de wikipagina. Ga er maar eens kijken: http://kennisnet.wikia.com/webtweepuntnul/wiki/Algemeen

2 thoughts on “Cursus web 2.0

  1. Heel goede site voor beginnende ict&o-ers zoals ik! En leuk om alles op die manier uit te proberen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.