Een marktplaats voor talenonderwijs?!

In de trein naar Leiden zat ik vanochtend naar een podcast te luisteren van Radio Online: een radioprogramma van de TROS op dinsdagavond, waarin allerlei internet/ICT ontwikkelingen besproken worden. In dat programma kwam Myngle.com aan de orde: een marktplaats a la Ebay voor talenonderwijs: online talendocenten bieden zich zelf van overal op de wereld aan voor een bepaald tarief, bezoekers zoeken/kiezen een goede/geschikte talendocent. De docenten worden middels sterren beoordeeld door de bezoekers zelf (op basis van ervaringen met betreffende docent).

Talenonderwijs op afstand, gebruik makend van Skype en online whiteboard: Mmm….

"Myngle is the global language e-learning marketplace, where teachers and students from all over the world myngle, understand each other better and have fun – as they learn new languages and cultures. Myngle offers a solution by providing students and teachers in different locations with a complete online language instruction platform, containing all the tools needed for synchronous e-learning."

Ga anders zelf even kijken op www.myngle.com

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.