YouTube schroeft bestandsgrootte op tot 1 gb

 Google heeft de maximale bestandsgrootte voor filmpje op de videosite YouTube vertienvoudigd. Voorheen lag de limiet op 100 mb, dat is nu dus opgeschroefd tot 1 gb. De maximale lengte van de filmpjes blijft helaas nog steeds tien minuten. Het kijken en plaatsen van series of films via Youtube zit er dus voorlopig nog niet in, maar het betekent wel dat de beelden een hogere kwaliteit kunnen hebben dan nu het geval is.

De ontwikkelaars van de videosites hebben bovendien een applicatie ontwikkeld waarmee gebruikers eenvoudig meerdere video’s tegelijk kunnen uploaden. De YouTube Uploader is tot nu toe alleen beschikbaar voor Windowsgebruikers, aan de Mac-versie wordt nog gesleuteld.

Overgenomen van: Bright.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.