Grote bestanden overdragen via website

Onze mailserver staat het niet toe om bestanden groter dan 10 Mb te ontvangen of te verzenden. Carla den Hartog wees me onslangs op een heel handige website. Deze site kun je gebruiken om om grote bestanden (max. 100 MB!) naar te uploaden. Je kunt dan het emailadres opgeven van een geadresseerde. Die ontvangt dan een bericht met een link naar het betreffende bestand en kan dat downloaden. Zo omzijl je dus lastige mailservers. Handig! Persoonlijk heb ik die site al regelmatig gebruikt voor deelnemers die thuis hun filmpje konden bewerken en hun weg zochten dat bestand bij mij te krijgen, teneinde het op de streaming server te krijgen.
Klik op http://senduit.com

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.