Goed nieuws portfolio: links verbreken NIET bij hernoeming/verplaatsing van document in My Content

In de oude 6.x omgeving van ons portfolio in Delft kon het gebeuren, dat als een deelnemer een gekoppeld bestand in My Content hernoemde of verplaatste, de koppeling op de portfolio pagina verbroken was.
In de nieuwe 7.3 versie (voor nieuwe  gebruikers vanaf augustus 2007) gebruikt BlackBoard geen padnamen meer in links op een portfoliopagina maar een, voor ieder document,  unieke code. Hierdoor blijven de links gewoon werken zodra iemand een bestand hernoemd of verplaatst heeft.
Dat ze dit niet eerder bedacht hebben.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.