2 instructiefilmpjes Starboard

Gisteren heeft er een presentatie plaatsgevonden over- en op ons nieuwe ICLON Starboard FX 77 DUO. In die presentatie werden in een hoog tempo de highlights gedemonstreerd en kregen de deelnemers de gelegenheid in kleine groepjes de eerste hands-on ervaring op te doen.

Conclusie: de over-grote meerderheid van aanwezigen was onder de indruk van de mogelijkheden en ziet perspectieven voor het gebruik van dit digitale whiteboard. Men is het er wel over eens dat je dan wel direct er mee aan de slag moet gaan, wil het "in je systeem" blijven.

In de PDF die ik de deelnemers per email  achteraf toestuurde stonden alle afgevangen schermen die ik gedemonstreerd heb. Ik was echter vergeten een scherm op te nemen met twee heeel handige filmpjes over het gebruik van Starboard als digitaal whiteboard. Het gaat om de volgende links:

http://www.demosondemand.com/TrainingApp/player/index.asp?sessID=HITI001&promotion_id=1083&startTime=0

http://www.hitachisoft.de/en/fx-duo/video/

PS.  Via youtube is ook heel veel te vinden, maar daar is de kwaliteit niet altijd goed.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.