Titanenstrijd tussen Microsoft en Google?

Als je het artikel op http://www.intermediair.nl/artikel.jsp?id=1398896 leest zou je kunnen gaan geloven dat het kiezen van Microsoft produkten niet meer zo voor de hand liggend is en misschien wel strategisch gezien af te raden? Geduchte concurrent: Google. Applicaties aanbieden als webservice ipv applicaties die je moet installeren zijn de trend. Of loopt het allemaal zo’n vaart nog niet…? Gauw lezen! Interessante uiteenzetting. Met dank aan Klaas van Veen, die mij op dit artikel attendeerde.

One thought on “Titanenstrijd tussen Microsoft en Google?

  1. Inderdaad kan “gratis” software hetzelfde of meer dan de Windowsproducten. Open Office is gewoon plezierige software. Hetzelfde geldt voor Google docs. Zolang echter grote bedrijven en natuurlijk het rijk niet massaal daarheen overstapt zal het niet zo’n vaart lopen, denk ik, de ondergang van Microsoft…

    bedankt voor de link naar het artikel.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.